O femeie din Alexandria, în comă după ce s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc. Ce au descoperit polițiștii în apartamentul ei

Data publicării:
masina de politie
O femeie în vârstă de 31 de ani din Alexandria a ajuns la spital, în comă, după ce a căzut, joi, de la etajul unui bloc din municipiu. FOTO: Shutterstock

O femeie în vârstă de 31 de ani din Alexandria a ajuns la spital, în comă, după ce a căzut, joi, de la etajul unui bloc din municipiu, primele date arătând că ea s-ar fi aruncat de la etaj. În apartamentul din care a căzut femeia, poliţiştii au găsit un bărbat, care a refuzat să deschidă uşa, aceştia intrând peste el după ce au forţat uşa. Primele date arată că ambii sunt consumatori de substanţe stupefiante. Bărbatul a fost dus la audieri, potrivit News.ro.

Incidentul a avut loc, joi, pe strada Dunării din municipiul Alexandria. Un trecător a sunat la 112 anunţând că o femeie s-a aruncat de la etajul unui bloc şi zace pe asfalt.

„La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Poliţiei Municipiului Alexandria. În faţa unui bloc, a fost găsită o femeie, de 31 de ani, din municipiul Alexandria, care era căzută pe asfalt şi i se acordau îngrijiri medicale. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că aceasta s-a aflat, în noaptea de 9 spre 10 august, în apartamentul unui bărbat, în vârsta de 26 de ani, împreună cu acesta. S-a pătruns în locaţia menţionată prin forţarea uşii de acces, a fost depistat bărbatul, fiind condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări”, informează Poliţia judeţeană Teleorman.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia şi bărbatul care se afla în apartament sunt consumatori de droguri. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care femeia a ajuns să cadă de la etajul cinci al blocului şi nici dacă cei doi aveau o relaţie de concubinaj. Sursele citate au precizat că nu bărbatul a anunţat autorităţile despre eveniment.

Femeia, aflată în comă de gradul trei, a fost transportată la spital. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri