O femeie din Bihor, care și-a înjunghiat mortal tatăl după o ceartă aprinsă, a fost trimisă în judecată

Data publicării:
ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

O femeie de 34 de ani, care şi-a omorât tatăl în 10 august, a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, inculpata C.E.E., în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ineu, va fi judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, sub forma omorului.

Procurorii menţionează că, în fapt, în data de 10 august 2023, în jurul orei 13:10, în timp ce se afla la domiciliul situat în satul Ineu, din comuna omonimă, pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi, i-a aplicat tatălui său C.I.G., două lovituri cu un cuţit având lama de 14 cm lungime şi o lăţime de 2,5 cm., în zona toracelui-hemitorace stâng. Loviturile au avut ca şi consecinţă secţionarea aortei descendente, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia după o scurtă perioadă de timp datorită hemoragiei interne.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor cu propunerea de a se menţine măsura arestului preventiv dispus în cauză.

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor - Serviciul de Investigaţii Criminale.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri