Video O șoferită băută a făcut praf 9 mașini într-o parcare din Galați

Data publicării:
etilotest
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O șoferiță aflată în stare de ebrietate a avariat nouă mașini într-o parcare din centrul orașului Galați. Printre autovehiculele avariate se află și o mașină a Poliției Locale. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost rănită.

Polițiștii gălățeni au stabilit că o femeie cu vârsta de 44 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism „a pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, în zona Orașul lui Moș Crăciun, a traversat platoul pietonal din zona monumentului Fata pe valuri, a trecut prin gangul blocului aflat în imediata apropiere și s-a oprit pe strada Vadul Sacalelor, în zona pieței”.

În urma evenimentului au fost avariate nouă autovehicule. Femeia a fost rănită, iar polițiștii au stabilit că era în stare avansată de ebrietate.

„La testarea alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată și cu aparatul Drug test, rezultatul fiind negativ”, au precizat polițiștii.

Aceștia au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri