(P) Nordis Group a demarat semnarea contractelor de vânzare-cumpărare pentru Ansamblul Nordis Mamaia

Data actualizării: Data publicării:
4 Nordis Hotel Mamaia

Peste 50 de investitori ai ansamblului Nordis Mamaia au devenit proprietari pe data de 15 iulie, când au recepționat unitățile rezervate și au semnat contractele de vânzare-cumpărare la sediul Nordis Mamaia, situat pe Strada Brizei Nr. 1. Până la finalul anului, dezvoltatorul Nordis Group va preda până la 1000 de unități din corpurile hoteliere și rezidențiale din etapa I a ansamblului.

Ce urmează după semnarea contractelor

După achiziție, proprietarii Nordis Mamaia au multiple avantaje de lifestyle și financiare, în funcție de produsul imobiliar pentru care au optat: apartament de vacanță sau apartament pentru investiție.

Cei care au cumpărat un apartament în corpurile rezidențiale au posibilitatea de a solicita serviciu de mobilare în acord cu tematica de design abordată de Nordis, la fel cum pot solicita Property Management pentru a obține un venit pasiv atunci când nu folosesc apartamentul în scop personal. De asemenea, proprietarii vor beneficia, la cerere, de servicii de room cleaning, room service, valet parking și concierge, servicii caracteristice ansamblului evaluat cu 5 stele. Avantajul financiar major al celor care au rezervat încă din stadiu de construire este aprecierea cu aproximativ 40% a valorii proprietății.

Investitorii care au ales să cumpere o cameră de hotel, operată integral de Nordis Hotel Mamaia, vor începe să primească venitul pasiv, ce generează un randament anual de 7%, garantat contractual pe o perioadă de 30 de ani. În plus, 7 zile pe an, aceștia vor avea unitatea pentru uz personal, vacanță estimată la aproximativ 2000 de Euro. Investitorii sunt lipsiți de orice grijă de amenajare, administrare sau taxe de întreținere și reparații.

Servicii și facilități de 5 stele, pe întreaga durată a anului

Proprietarii Nordis Mamaia vor beneficia de serviciile de 5 stele de fiecare dată când vor alege să petreacă timp liber în cadrul facilităților disponibile în cadrul complexului: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare și exterioare, restaurante și cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, ballroom, loc de joacă, Cinema VIP, centru de recuperare medicală.

O adevărată sursă de sănătate, marea oferă extrem de multe avantaje asupra sănătății, motiv pentru care tot mai mulți turiști optează să vină la malul mării și în extrasezon. Nordis Mamaia a fost gândit ca un resort cu facilități integrate, disponibile tot timpul anului, pentru cei care pun preț pe un stil de viață sănătos, în care confortul, răsfățul, momentele de relaxare și leisure sunt o necesitate periodică.

Planurile Nordis Group pentru Nordis Mamaia 5 stele

Companie cu capital 100% românesc, Nordis Group crede în potențialul de dezvoltare al zonelor turistice din România și are ca obiectiv să finalizeze cel mai atractiv resort de pe litoral și să îl promoveze la nivel internațional după inaugurarea ce va avea loc la finalul anului.

Cunoscută până mai ieri drept perla litoralului românesc, Mamaia este considerată de câțiva ani drept noua Ibiza prin prisma distracțiilor și a plusurilor naturale de care beneficiază prin poziționarea sa, între Lacul Siutghiol și Marea Neagră. Extinderea stațiunii înspre Năvodari – zonă numită neoficial Mamaia Nord- răspunde cererii pieței de a oferi clădiri de cazare noi, apartamente rezidențiale construire sustenabil, ale căror proprietari să trăiască viața într-un context de vacanță. Nordis are planuri mari pentru Nordis Mamaia și vă asigurăm că va deveni un punct de atracție pentru localnici, turiști, dar mai ales pentru investitorii din comunitatea Nordis, susține Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

1 Nordis Mamaia - semnare
1 Nordis Mamaia - semnare

Nordis Exclusive Club

Proiectele Nordis Group - care extind modelul financiar în zone turistice românești consacrate, precum Sinaia, Mamaia și Brașov – atrag tot mai mulți antreprenori și oameni de business cu interese, pasiuni și valori comune.

Odată deveniți proprietari, investitorii Nordis Group intră în comunitatea Nordis Exclusive Club și au avantaje privind serviciile oferite în cadrul întregului lanț hotelier, invitații la evenimentele organizate de Nordis și multe alte surprize.

Cei interesați să vadă cum arată un ansamblu construit la standarde internaționale, cu o arhitectură organică și un design modern, pot merge la Biroul de vânzări Nordis Mamaia. deschis vizitelor în fiecare zi între 10:00 – 20:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri