Ciolacu: Am decis, împreună cu ministrul Mediului, ca programul RetuRo să nu mai fie amânat încă o dată

Data publicării:
Premierul Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu. Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că a convenit împreună cu ministrul Mediului, Mircea Fechet, ca punerea în aplicare a programului RetuRo să înceapă în perioada următoare, iar programul să nu mai fie „sub nicio formă” amânat încă o dată.

Şeful Executivului a făcut miercuri o vizită la fabrica Coca Cola Ploieşti, unde s-a realizat o „investiţie verde” privind producţia de PET reciclat.

„Împreună cu Ministerul Mediului avem programul RetuRO, cred că acest exemplu de bună practică va fi începutul programului. Nu mai este un secret, am decis împreună cu domnul ministru al Mediului sub nicio formă să nu se mai amâne, încă o dată, punerea în aplicare a programului. Cred că e un moment de cotitură în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi, în sfârşit, intrăm şi noi în direcţia corectă în ceea ce priveşte reciclările, închizând întreg cercul”, a spus Ciolacu, citat de Agerpres.

În alocuţiunea susţinută la fabrica din Ploieşti, premierul a anunţat că derularea „celui mai mare proiect de sustenabilitate din România” va începe într-o lună.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri