Dăncilă: Nu cred că Firea va merge pe o candidatură independentă. Își va pierde portofoliul de primar

Data actualizării: Data publicării:
Viorica Dăncilă și Gabriela Firea.
Viorica Dăncilă și Gabriela Firea. Foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că nu crede că Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidențiale pentru că, dacă va face acest lucru, își va pierde portofoliul de primar general al Capitalei.

Nu cred că Gabriela Firea va merge pe o candidatură independentă. Să nu uităm, doamna Firea este primar și, că să meargă pe o candidatură independentă, va trebui să își piardă portofoliul de primar. Nu cred că vrea acest lucru. Cred că Gabriela Firea este interesată ca partidul să aibă rezultate cât mai bune. Vom avea mâine o discuție și vom vedea care este rezultatul final. Eu cred că indiferent de cine va fi ales de către partid, și celălalt contracandidat va face echipă”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3, potrivit MEDIAFAX.

Conducerea PSD se reuneşte marţi, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie validat în cadrul unui congres al partidului anunţat pentru data de 3 august. Gabriela Firea și Viorica Dăncilă și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale, iar Mihai Fifor și Eugen Teodorovici s-au retras din cursă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri