Exclusiv Drulă îi apără pe Clotilde Armand și Vlad Voiculescu în dosarele penale deschise pe numele lor: Sunt nevinovați

Data actualizării: Data publicării:
catalin drula
Cătălin Drulă, președintele USR. Sursa foto: USR

Președintele USR, Cătălin Drulă, s-a declarat convins că atât Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, cât și Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, sunt nevinovați în dosarele penale deschise împotriva lor. Liderul USR a declarat joi, la emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24, că sunt dosare instrumentate politic, „direcționate” de ministrul PNL al Justiției, Alina Gorghiu.

Cătălin Drulă a catalogat ancheta penală care o privește pe Clotilde Armand ca fiind „cusută cu ață albă”. 

„Eu zic că e nevinovată (Clotilde Armand  - n.r.). E cusută cu ață albă, au fost schimbați patru procurori”, a declarat Cătălin Drulă, întrebat de problemele penale ale primarului Sectorului 1.

El a mai spus că o declarație a lui Marcel Ciolacu, potrivit căreia Clotilde Armand ar fi fost trimisă în judecată, ridică semne de întrebare, dosarul fiind încă pe masa procurorilor.

„O fi vorbit cu doamna Gorghiu de la Justiție”, a mai spus Cătălin Drulă, adăugând că „toate semnalele că la Ministerul Justiției doamna Gorghiu direcționează dosare împotriva competitorilor politici”.

Același lucru l-a spus și despre Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, acuzat de DNA în dosarul vaccinurilor anti-Covid din pandemie.

Vlad Voiculescu „e nevinovat. Este ridicol. România nu a cumpărat niciun vaccin singură, a fost un mecanism european. România a contractat vaccinuri sub media europeană. Comenzile de vaccinuri se făceau de către premier și comitetul de vaccinuri”, a mai afirmat Cătălin Drulă.

El a adăugat că ambele dosare sunt „direcționate politic de procurori care au luat-o razna”, acuzându-l pe șeful DNA, Marius Voineag, că a mușamalizat dosarul privind achiziția de BMW-uri la Ministerul de Interne sau dosarul de compromitere a jurnalistei Emilia Șercan.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri