În campanie. Elena Udrea a vizitat o fabrică de poşete, Victor Ponta îl invidiază pe Radu Mazăre pentru decapotabile

Data publicării:
udrea crop

Candidatul PMP, Elena Udrea, a pozat ca un fotomodel pentru prezentarea unor genţi, în vizita la o fabrică de încălţăminte şi poşete din Braşov.

„Sunteţi <modela> noastră numărul unu!”, i s-a adresat o femeie.

(FOTO - Elena Udrea Facebook)

Elena Udrea ştie ce poşetă i s-ar potrivi dacă ar ajunge preşedintele României. Ea şi-a îndreptat atenţia spre una despre care i s-a spus că are preţul de 200 de eruo. „200 de euro e rezonabil”, a comentat candidata la preşedinţie.

Celor care i-au admirat silueta, prezidenţaibilul PMP le-a împărtăşit secretul curei sale de slăbire: doar carne şi legume fără carbohidraţi.

Şi Victor Ponta îşi foloseşte timpul liber pentru a-şi motiva susţinătorii. Premierul le-a cerut, pe un ton serios, tinerilor social-democraţi, adunaţi la şcoala de vară de la Constanţa, să îl susţină. A recunoscut în faţa acestora că are şi un regret.

(FOTO Victor Ponta Facebook)

„Am fost alături de Radu în Constanţa pentru că el aşa cum e, îl invidiez deseori pentru decapotabile, cluburi. L-am întrebat dacă el m-a invidiat şi mi-a spus că <nu, nu aş vrea să fiu în locul tău>”.

Deja candidaţii pentru prezidenţiale au străbătut mii de kilometri pentru a se promova, cu toate că, oficial, campania pentru alegerile prezidenţiale începe abia pe 3 octombrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri