K. Iohannis: Pentru a da românilor votul înapoi, am început să reevaluez ideea unui referendum

Data actualizării: Data publicării:
170926_IOHANNIS_DECORARE_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Vreau un referendum organizat, împreună cu societatea civilă şi partidele de bună credinţă”, spune preşedintele Klaus Iohannis.

 

Şeful statului a declarat că doar aşa românii pot arăta că nu sunt de acord cu modificările făcute la legile justiţiei de PSD. Klaus Iohannis a făcut această Declaraţie la Sinaia, unde participă la gala organizaţiei Tineretul Naţional Liberal. Preşedintelui i-a fost acordat premierul de garant al democraţiei, din partea tinerilor din PNL.

„Pentru a da românilor votul înapoi, am început să reevaluez ideea unui referendum pentru că doar aşa românii mai pot arăta că nu mai sunt de acord cu felul în care PSD-ul strică legile justiţiei, îşi bate joc de ţară, de români! Am invitat pentru începtul săptămânii viitoare pe foarte mulţi români interesaţi cu care voi avea consultări pe tema referendumului, fiindcă îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit, un referendum în parteneriat cu socieatea civilă, cu partidele, politice de bună credinţă şi împreună cu românii”.

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernării PSD, nu doar cea de acum, ci "întreaga guvernare PSD": "Din cauza PSD, România nu s-a dezvoltat mai mult şi mai bine. Aşa nu se mai poate!". 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri