Klaus Iohannis a luat act de demisia lui Dan Vîlceanu. Marcel Boloș a fost numit ministru interimar al Fondurilor Europene

Data publicării:
ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş
Marcel Boloș a fost numit ministru interimar al Fondurilor Europene. Foto: INQUAM Photos Photos/ George Călin

Președintele Klaus Iohannis a luat act de demisia lui Dan Vîlceanu de la ministerul Proiectelor și Investițiilor Europene și a semnat decretul pentru numirea lui Marcel Boloș ca ministru interimar.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 7 aprilie 2022, următoarele decrete:

Decret prin care se ia act de demisia domnului Dan Vîlceanu, ministrul investițiilor și proiectelor europene, şi se constată încetarea funcției de membru al Guvernului;

Decret de desemnare a domnului Ioan Marcel Boloş, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, ca ministrul investițiilor și proiectelor europene, interimar”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a anunţat miercuri că şi-a înaintat demisia premierului Nicolae Ciucă.

„În urmă cu aproximativ o oră, după finalizarea şedinţei de Guvern, mi-am înaintat demisia domnului prim-ministru, Nicolae Ciucă, aşa cum am anunţat şi în urmă cu câteva zile de la sediul Partidului Naţional Liberal”, a spus Vîlceanu într-o conferinţă de presă.

De asemenea, Vîlceanu a demisionat sâmbătă și din funcția de secretar general al PNL.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri