Liviu Dragnea, atac concertat asupra președintelui: E obsedat, speriat că va începe să dea socoteală

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea grimsa
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a folosit cuvinte dure, chiar violente, la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a anunțat, joi, convocarea unui referendum pe justiție concomitent cu alegerile europarlamentare, deși președintele social-democrat susține că partidul său nu se teme de un astfel de referendum.

Liviu Dragnea a spus că referendumul convocat de președinte este un truc al unui „om disperat, obsedat, speriat că va pierde alegerile prezidențiale, că partidulețul lui va pierde alegerile europalramentare și că o să înceapă să dea socoteală pentru casele furate, pentru zecile de dosare închise, cum au fost închise de către prietenul lui”.  Șeful PSD a mai spus că președintele „face prostie după prostie” și că în timpul mandatului nu a făcut nimic altceva „în afară de lene, vacanţe peste vacanţe, golf şi piedici şi răutăţi”.

Plângerea penală împotriva lui Iohannis, „aproape” gata

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a mai declarat joi că plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis este „aproape gata”.
Liviu Dragnea a negat însă varianta suspendării preşedintelui. „Nici vorbă. Cum să stăm noi fără Iohannis preşedinte?”, a întrebat ironic liderul PSD.

Întrebat ce urmărește cu această plângere penală, Liviu Dragnea a refuzat să răspundă: „Haideți...”, le-a spus jurnaliștilor, dar a menționat, tot ironic, că pentru oportunitatea asupra unei eventuale suspendari a președintelui în baza acestei plângeri penale „se va face o analiză foarte elaborată și serioasă”.

„Eu ştiu că Iohannis îşi doreşte suspendarea. Eu nu vreau să fie suspendat şi nu va fi suspendat. Iohannis trebuie să stea acolo agăţat, la Cotroceni, ca să îl vadă românii în toată goliciunea lui, să vadă până la capăt toate prostiile pe care le-a făcut, nimicuri. Inventează acum acest truc, pentru că nu poate să meargă nicăieri să spună că a făcut ceva, în afară de lene, vacanţe peste vacanţe şi piedici şi răutăţi”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Totuși, el a spus că „nimic nu este imposibil”, atunci când a fost întrebat dacă plângerea va fi depusă înainte de alegerile europarlamentare.

Citiți și:  Liviu Dragnea, despre ideea unor secții de votare separate la referendum: Copiii spun lucruri trăsnite

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri