Sari la conținut
News Alert

Liviu Dragnea: Vom lucra la o lege care să dea posibilitatea să îi sancționăm pe cei care mint, defăimează țară, gen Monica Macovei

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat noi acuzații, luni, la adresa „statului paralel”, scrie hotnews.ro - „o caracatiță care a sugrumat România, a frânt destine, s-a implicat în alegeri democratice, a deschis dosare, a închis dosare”.

Liviu Dragnea a fost întrebat și dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2019, însă a evitat să ofere un răspuns concret, motivând că este prea devreme pentru asta.

Liderul PSD a spus însă și că a vorbit cu mai mulți colegi din PSD și au convenit să lucreze la o lege care „să dea posibilitatea să îi sancționăm pe cei care mint, defăimează propria țară, gen Monica Macovei. Libera exprimare nu înseamnă să defăimezi”.

„Am vorbit cu mai multi colegi și am convenit să lucram la o lege care să dea posibilitatea să sancționeze aceste lucruri: oameni gen Monica Macovei, care mint, care defăimează propria țară. Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Nu vorbesc neapărat de infracțiune, dar sancțiuni trebuie să existe. Libera exprimare nu înseamnă să defăimezi”, a spus Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă