Ludovic Orban: Nicușor Dan rămâne candidatul PNL la Primăria Capitalei. Ce spune premierul despre remaniere

Data publicării:
ludovic orban in sedinta de guvern
Foto: gov.ro

PNL îl sprijină în continuare pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a anunțat premierul Ludovic Orban luni seară la Digi24. Totodată, el a exclus posibilitatea unei remanieri guvernamentale.

„Nicușor Dan cu siguranță rămâne candiat sprijinit de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei. E posibil să obțină și sprijinul PMP și atunci va avea toată dreapta de partea lui”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre discuții în interiorul partidului pe această temă.

El a mai adăugat că Nicușor Dan este un om „profilat pe problemele primăriei, le cunoaște” și a respins că ar fi existat dispute în interiorul partidului din cauza lui Nicușor Dan: „Poate uneori sunt ziariști sau siteuri care inventează. Decizia noastră a fost în unanimitate: Nicușor Dan este candidtaul pe care îl sprijinim la primărie”.

De asemenea, el a respins orice remaniere: „Sub nicio formă remaniere. Nu se pune problema, este nevoie de deplina autoritate a fiecărui ministru”.

Premierul spune că informațiile sunt lansate pentru slăbirea autorității miniștrilor.

„Aceste zvonuri au menirea să șubrezească autoritatea ministrului asupra ministerului. Remanierile se fac, nu se discută. Se comunică după ce se fac. Dacă te apuci să discuți despre ele, arunci o imagine negativă asupra cabinetului”, a mai spus Ludovic Orban.

Editor: B.P.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri