Nicușor Dan, după ce guvernul a mărit limita de îndatorare a PMB: Mă bucur că premierul Nicolae Ciucă a luat o decizie echilibrată

Data actualizării: Data publicării:
Nicușor Dan face declarații.
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei. Foto: Facebook

Nicușor Dan salută decizia Guvernului de a crea cadrul legal pentru creșterea gradului de îndatorare a Primăriei Capitalei. „Decizia este absolut necesară pentru a putea trece de această iarnă și pentru a ajunge la zi cu datoriile către Termoenergetica”, a scris primarul Capitalei pe Facebook.

„Salut decizia Guvernului din această seară potrivit căreia va crea cadrul legal pentru creșterea gradului de îndatorare a Primăriei Capitalei pentru a permite plata serviciilor de transport, distribuție și furnizarea energiei termice pentru populație în sistem centralizat. Decizia este absolut necesară pentru a putea trece de această iarnă și pentru a ajunge la zi cu datoriile către Termoenergetica” a scris Nicușor Dan pe Facebook.

„Am propus de mai bine de un an de zile această soluție ministrului de Finanțe, însă ea a fost ignorată cu bună știință la ordinul șefului de partid, Marcel Ciolacu. Mă bucur că premierul Nicolae Ciucă a luat o decizie echilibrată, în favoarea bucureștenilor”, a adăugat primarul Capitalei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri