Noul ambasador al Israelului în România a sosit la Bucureşti

Data publicării:
david-saranga-ambasador-israel

Noul ambasador al Israelului în România este David Saranga. Înainte de a veni în România, a fost consilier pentru politică externă al președintelui din Israel.

david-saranga-ambasador-israel-png
David Saranga este noul ambasador al Israelului în România.

Diplomatul s-a prezentat în cadrul unui film, postat pe pagina Ambasadei Israelului din România. David Saranga vorbeşte limba română şi este ataşat de ţara noastră, mai ales că primul său post, în cariera diplomatică, a fost tot la Bucureşti.

Bună ziua, Mă numesc David Saranga şi sunt noul ambasador al Israelului în România. România are un loc important în inima mea. Aici am început cariera diplomatică, în urmă cu 20 de ani, când am fost viceambasador al Israelului. Acum, după o lungă carieră diplomatică, mă întorc în România de care, de fapt, nu m-am despărţit niciodată. Amintirile, cultura, prietenii şi limba română m-au însoţit până în ziua de astăzi”, s-a prezentat noul ambasador al Israelului în România.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa: Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri