PNL este decis să îl excludă pe Sorin Roșca Stănescu

Data publicării:
sorin rosca stanescu srs 5531956-Mediafax Foto-Octav Ganea-2

Întrebat dacă luni va propune excluderea lui Sorin Roşca Stănescu din partid, Crin Antonescu a răspuns: „Sigur că da”.

„Dacă nu se întâmplă ca Parchetul să revină și să spună că au greșit, propunerea mea rămâne cea pe care v-am spus-o. Aici nu e vorba de imagine, ci de un lucru profund incorect, ceea ce nu putem accepta”, a subliniat el.

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat ieri, la Digi24, că a propus excluderea lui Sorin Roșca Stănescu din partid, după ce Parchetul General a anunțat că documentele invocate de senator în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false.

„Această decizie nu mai privește niciun fel de discuții. În momentul în care Oficiul de Spălare a Banilor, Parchetul General, instituții abilitate, ne spun că e vorba despre documente false, în acest moment am convocat biroul politic pentru luni, unde propunem excluderea”, a declarat Crin Antonescu în emisiunea „Imparțial” de la Digi24.

„Bineînțeles, Sorin Roșca Stănescu va avea dreptul să-și prezinte cauza. Nu e o chestiune de imagine, ci una de principiu. Nu poți, ca senator al României, senator al PNL, să operezi cu falsuri sau pe lucruri pe care nu le-ai verificat”, a mai adăugat acesta.

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a avut miercuri o declaraţie politică în care acuza faptul că în conturile de campanie ale Alianţei DA ar fi intrat aproximativ 7 milioane de dolari americani, care nu au fost declaraţi în anul următor în Monitorul Oficial conform prevederilor legale.

Nu este prima dată când se cere excluderea lui Sorin Roșca Stănescu. El l-a atacat de multe ori pe Victor Ponta, a spus că e șantajabil și a votat împotriva social-democraților în Senat pe mai multe proiecte de legi. Ponta a cerut excluderea sa, dar biroul politic al PNL nu a acceptat. Apoi, Sorin Roșca Stănescu l-a acuzat pe liderul PNL că a anunțat prea devreme pe cine vrea să numească la Transporturi, era vorba atunci de Nini Săpunaru. Atunci, Crin Antonescu a renunțat la serviciile lui Sorin Roșca Stănescu pe funcția de consilier personal.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri