Premierul Marcel Ciolacu, la Chișinău: „Locul Republicii Moldova este în UE. Poate conta pe România”

Data publicării:
marcel ciolacu in vizita la chisinau
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit miercuri, la Chişinău, de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit miercuri, la Chişinău, de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, el afirmând că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, potrivit News.ro.

Ciolacu a precizat că a reafirmat sprijinul României pentru acest deziderat comun şi şi-a exprimat convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp.

„Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! Am reafirmat astăzi, la Chişinău, la întâlnirea cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun. Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp! Republica Moldova poate conta pe România!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, fac, miercuri, o vizită de lucru în Republica Moldova, unde vor avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri