Sari la conținut
News Alert

Războiul dezvăluirilor despre SRI. Cezar Preda îi răspunde lui Daniel Dragomir

Cezar Preda, membru PNL în Comisia pentru Controlul SRI, răspunde acuzaţiilor fostului ofiţer Daniel Dragomir. Acesta din urmă îl acuză pe liberal că a dezvăluit informaţii secrete din comisie şi cere ca parlamentarul să fie arestat.

Cezar Preda spune că nu a încălcat nicio lege şi că fostul ofiţer SRI însuşi face paradă cu dezvăluirile sale, seara, la televizor.

I-aş atrage atentia domnului Dragomir că, în repetate rânduri, ceea ce pretinde atât de doct că ar trebui să fie discutat strict în cadrul Comisiei se regăseşte la emisiunile de seară a căror vedetă a devenit de la o vreme domnia sa, cu dezvăluiri senzaţionale, năucitoare, care au fost aduse în prealabil la cunoştinţa mea şi a colegilor mei din comisie. Atrag atenţia că nu suntem obişnuiţi cu acest mod de lucru şi, dacă domnul Dragomir consideră că, procedând astfel, va pune presiune pe comisie şi mă va manipula pe mine sau pe colegii mei în sensul dorit de domnia sa, se înşală”, arată Cezar Preda.

În referire strict la cererea lui de arestare a mea, eu unul fac parte din categoria celor care luptă tocmai pentru ca în spaţiul public să dispară astfel de îndemnuri şi excesele de orice natură, inclusiv din zona judiciară, şi să fie înlocuite de reflexe democratice în respect pentru drepturile omului”', a transmis parlamentarul printr-un comunicat de presă.

Daniel Dragomir este fostul ofiţer SRI care susţine că Serviciul Român de Informaţii a folosit ilegal mandate de interceptare, a scris rechizitorii pentru DNA, s-a implicat în procesele din instanţă şi are ofiţeri acoperiţi în Justiţie şi în presă.

Pe aceeași temă