Scandal în USR. Deputatul Mihai Polițeanu îl acuză pe Drulă că îi exclude din partid pe cei care i se opun

Data actualizării: Data publicării:
mihai politeanu
Scandal în USR. Deputatul Mihai Polițeanu îl acuză pe Drulă că îi exclude din partid pe cei care i se opun. Foto: Facebook

Scandal în USR, după ce mai mulți consilieri USR Prahova ar urma să-şi piardă mandatele. Deputatul Mihai Poliţeanu acuză conducerea că „măcelăreşte” opoziţia internă, favorizând loialitatea unei grupări din USR Prahova care s-a vândut cu totul PNL-ului.

„Alături de Cristi Ardelean, Mihai Tonsciuc și Magda Trofin. Sunt câțiva dintre colegii din USR pe care echipa Drulă/Barna/Botoș a decis să-i elimine din USR pentru că erau incomozi conducerii centrale a USR,” s scris deputatul Mihai Poliţeanu pe pagina de Facebook.

Deputatul acuză conducerea că „măcelăreşte” opoziţia internă. „Președintele Cătălin Drulă și conducerea națională a USR au dat dovadă de miopie politică și au evacuat din conducerea USR orice urmă de integritate pentru a măcelări opoziția internă (membri ai echipei Curaj din USR), favorizând loialitatea unei grupări din USR Prahova care s-a vândut cu totul PNL-ului. Asta pe baza unui raport rușinos și mincinos, scris de Vlad Botoș”, a scris fostul preşedinte al USR Prahova.

„Biroul Național al USR s-a transformat în bodyguard-ul baronului Iulian Dumitrescu și al PNL Prahova și a decis să-i excludă din partid sau sancționeze pe acei consilieri locali și județeni sau membri USR Prahova care s-au opus acestuia și au denunțat public și în Consiliul local sau județean dezastrul în care PNL și rețelele patronate de Iulian Dumitrescu au dus Ploieștiul și județul,” a mai scris Poliţeanu.

„Obiectivul final al baronului Iulian Dumitrescu e să controleze toate filialele locale din Prahova ale principalelor partide și să înăbușe orice formă de opoziție. Același obiectiv de distrugere a opoziției interne îl are și Biroul Național al USR. Pentru că în Prahova opoziția la PNL și opoziția la echipa Drulă/Barna/Botoș sunt una și aceeași echipă, Iulian Dumitrescu și Cătălin Drulă și-au dat mâna să o înlăture,” acuză deputatul.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri