Scandal la ședința PSD, între Marcel Ciolacu și Marian Oprișan. Șeful PSD Vrancea ar fi spus că nu s-a implicat în campania electorală

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu oprisan

Tensiuni între Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea, la ședința conducerii social-democrate care are loc la Neptun.

Cei doi s-au înțepat și s-au înjurat, potrivit liderilor PSD care au participat la ședință, citați de Digi24. Motivul: Marian Oprișan le-a spus că el nu s-a implicat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai pentru că și-a dorit ca partidul, mai exact Liviu Dragnea, să piardă aceste alegeri.

În continuare există tabere în PSD, iar acest lucru s-a văzut clar la ședința liderilor social-democrați de la Neptun.

Viorica Dăncilă le-a spus social-democraților participanți la ședința de la Neptun că își dorește nume noi, tineri din PSD, care să iasă în față.

Acest lucru i-a nemulțumit pe liderii vechi ai PSD care se simt dați la o parte.

Paul Stănescu, Gabriela Firea și Lia Olguța Vasilescu nu participă la această ședință. Sunt, în schimb, Marcel Ciolacu și Niculae Bădălău, despre care mulți social-democrați spuneau că sunt nemulțumiți de propunerea Vioricăi Dăncilă și, de asemenea, sunt nemulțumiți că congresul extraordinar din 29 iunie, pentru alegerea funcțiilor de conducere din partid are loc atât de devreme.

S-a discutat și de remaniere guvernamentală, care cel mai probabil va avea loc în această vară, după congresul din 29 iunie. Pe lista remaniaților s-ar afla ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul justiției, Ana Birchall, ministrul Agriculturii, Petre Daea, și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Tot la reuniunea de la Neptun au fost stabiliţi candidaţii pentru conducerea partidului, dar şi un posibil prezidenţiabil. Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a anunțat că vrea să intre în cursa pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, acesta urmând să fie testat în cadrul sondajelor din PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri