Sari la conținut

Tu ce vrei să schimbi în România? Marius Istrate: O ţară în care tinerii să aibă viitor

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Marius Istrate, asistent social: „Ce aş vrea pentru România? Aş vrea o ţară în care să ne simţim în siguranţă, să avem siguranţa zilei de mâine, o ţară în care să avem salarii adaptate la nevoile actuale, aş vrea o ţară unde tinerii să aibă viitor, aş vrea o ţară în care tinerii să nu mai plece din ţară, tineri care, ştiu eu, sunt cu facultate să nu mai plece prin ţări străine să facă munca de jos.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.