Sari la conținut

Udrea reacționează după dezvăluirile Rise Project: „Umblu pe unde vreau eu, lașilor”

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a reacționat dur pe Facebook, după ce jurnaliștii de la Rise Project au scris că se află în Costa Rica de pe 7 februarie.

170313_DOSAR_GALA_BUTE_ELENA_UDREA_05_INQUAM_PHOTOS_OCTAV_GANEA_ (1)

Elena Udrea / Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Postarea integrală a Elenei Udrea:

„După ce a ieșit un rahat cu dezvăluirile despre abuzurile din justiție, după ce Sistemul a dat șah mat, și Kovesi a umilit iar toți marii politicieni și conducători ai țării (bravo ei), presa e gata să meargă pe manipulare și să facă subiect cu Elena Udrea, că să se schimbe tema și să nu mai vorbească nimeni despre ce se întâmplă în România.
Trec peste întrebarea cum e posibil să primești informații despre prezența unei persoane libere, despre unde circulă ea prin lume???
Rămân la întrebarea, pe unde umblu? 
Și vă spun lașilor, pe unde vreau eu, câtă vreme sunt un cetățean liber, chiar și al unei țări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea și drepturile cetățenilor. 
Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu și, să mă întorc atunci când îmi termin treaba, vacanță, vizita etc.
Lăsăți manipulările! Ocupați-vă de ce e important pentru țară, dacă vreți să faceți ceva util. Sau, dacă ați înțeles că nu aveți mari șanse de izbândă, luați-va vacanță și mergeți în Costa Rica, că să va lămuriți cum stau lucrurile, să nu trăiți în poveștile Securității”.