V. Ponta l-a atenționat pe ministrul Culturii: Nu mai intrați în competențele Germaniei

Data publicării:
sedinta guvern ponta II gov ro

Aș prefera ca fiecare dintre membrii Cabinetului să facă declarații publice în calitate de membri ai Cabinetului, nu de analiști politici. Domnule Barbu, vă rog să nu mai intrați în competențele Germaniei, că arătăm ca un guvern neserios. Declarațiile pe care le faceți la TV sunt luate ca atare”, a declarat premierul Victor Ponta în ședința de Guvern de miercuri.

Citiți și:

IMPARȚIAL. Daniel Barbu: E ridicol să spui că România are probleme cu corupția

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a criticat luni seara, în cadrul emisiunii Imparțial, declarațiile cancelarului german Angela Merkel, făcute în timpul vizitei premierului Victor Ponta la Berlin.

„Este ridicol, în opinia mea, să spui României că are probleme cu corupția, cu respectarea regulilor de drept”, a spus ministrul.

Prim-ministrul l-a rugat pe Daniel Barbu să facă o analiză și să propună soluții pentru ca ICR să acorde mai mult ajutor în promovarea culturii României în străinătate.

Din păcate, situația la ICR nu merge cum ne-am dorit și vreau să propuneți Senatului toate măsurile pentru ca ICR să devină o instituție care să ne ajute în promovarea culturii noastre în străinătate”, a mai afirmat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri