Victor Ponta dezminte varianta unui cabinet cu patru vicepremieri

Data publicării:
17122012 20ponta 20patru 20vice-39134

Actualizare 16:55: Prim-ministrul desemnat a dezmințit varianta unui guvern din care să facă parte patru prim-miniștri.

Vicepreşedintele PNL Daniel Chiţoiu | MEDIAFAXFOTO

El a declarat cu privire la poziția de vicepremier a lui Nicolae Păun, de la minorități naționale, că cineva a glumit cu presa.

„Nu știu cine a glumit cu dumneavoastră pe tema asta. N-am discutat niciodată cu grupul minorităților naționale despre o reprezentare a lor în Guvern. Ei nu ne-au cerut nicio funcție guvernamentală”, a spus Victor Ponta.

__________________________

Vicepreşedintele PNLDaniel Chiţoiuva deţine poziţia de vicepremier din partea liberalilor în viitorul guvern al USL, iar Ministerul Apărării va fi preluat de ACS (alianţa formată de PSD cu UNPR), probabil pentru liderul UNPR,Gabriel Oprea, potrivit MEDIAFAX, care citează surse politice.

Conform ultimelor negocieri de la nivelul USL,actualul ministru al Economiei ar urma să deţină poziţia de vicepremier în noul Cabinet condus deVictor Ponta.

Conform surselor citate, liderul UNPR, Gabriel Oprea, ar urma să devină ministru al Apărării, liberalii renunţând la acest portofoliu pentru care era favorit la un nou mandatCorneliu Dobritoiu.Potrivit MEDIAFAX, Nicolae Păun ar fi fost al patrulea vicepremier, din partea minorităţilor naţionale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri