VIDEO. Liviu Alexa, o nouă înregistrare controversată: „Uite cum se uită la noi! Sărakilor, sărakilor!”

Data actualizării: Data publicării:
liviu alexa captura youtube

UPDATE: Înregistrarea în care apare președintele PSD Cluj este din perioada în care Liviu Alexa nu era membru al PSD. Ele au fost postate pe Facebook în urmă cu doi ani când Alexa nu avea legătură cu politica.

Șeful PSD Cluj, Liviu Alexa, apare într-o înregistrare video în care bea spirt trecut prin pâine și se adresează locatarilor din blocurile din apropiere cu apelativul „săracilor” sau „sărakilor”.

„Eu cu frații mei pe barosăneală. Băi, credeați că suntem săraci? Voi sunteți săraci cu frigiderele voastre de brânză topită”, spune Liviu Alexa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În înregistrarea video, Alexa, ajutat de mai mulți prieteni, toarnă într-un pahar spirt sanitar, trecut prin pâine și apoi pare să-l bea.

El folosește de mai multe ori apelativul „săracilor”, în înregistrarea video de patru minute.

Când o persoană vorbește despre „vecinii invidioși”, Alexa filmează blocurile din apropiere și spune: „Uite cum se uită la noi! Sărakilor, sărakilor!”.

Spre finalul înregistrării, Alexa îi trimite pe oameni să se uite la televizor.

„Dacă nu aveți cablu, ce să fac! Eu nu pot intra în casă de ce mare e plasma mea. Când îi dau drumul, pică curentul în Mănăștur, vă dați seama ce plasmă am! Nu-mi place să văd chiar așa oameni săraci în jurul meu, dar n-am ce face”, mai spune el.

Liviu Alexa este cunoscut pentru derapajele sale. Recent, el s-a filmat spunând despre jurnaliștii din Cluj că sunt „marea asociație a papagalilor de presă din Cluj, compusă din boschetari”.

De asemenea, a jignit-o pe deputata Cristina Burciu, care anunțase că va vota guvernul Ludovic Orban. „Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție”, spunea el.

Conducerea PSD decide miercuri dacă Liviu Alexa rămâne la conducerea PSD Cluj, potrivit informațiilor digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri