Video Exclusiv Robert Negoiță îl atacă din nou pe Nicușor Dan: Nu e în stare să semneze o hârtie

Data publicării:
robert negoita la digi24
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. Foto: Captură video Digi24

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a spus vineri seară, la Digi24, că Primăria Generală ar trebui să se ocupe de problemele structurale ale Pasajului Unirii și îl acuză pe Nicușor Dan că știe „doar să se plângă” și nu e „în stare să semneze o hârtie” pentru a scoate țevile care ocupă o mare parte din trotuar și încurcă circulația pietonală. „Am vrut să cred că e în stare să facă ceva, dar nu înțelege nimic”, spune revoltat Negoiță despre primarul general.

El se întreabă dacă știe cineva ce proiecte are în desfășurare Primăria Generală, din moment ce unele probleme care nu mai suportă amânare nu sunt rezolvate. „Știe cineva și Primăria Generală unde lucrează și care sunt proiectele primăriei? Pentru că normalitatea ar fi ca acea problemă a Pasajului Unirii și toate probleme de structură și structurale la pasaj ar trebui să le rezolve Primăria Generală, dar poate nu le face pentru că are alte proiecte mai importante de care se ocupă și alte priorități”, spune primarul Sectorului 3. 

„Vine și se vaită (Nicușor Dan) de câte o mie de kilometri de țeavă, vine și ne spune pe aici... Eu recunosc că în ultimul timp nu mă mai uit deloc când vorbește primarul general pentru că, am motivele mele.. Nu înțelege nimic. Noi la Sectorul 3 le-am făcut poze, le-am documentat, peste șapte kilometri de rețea.. Nu că nu folosește nimănui cu nimic, dar încurcă circulația, mai ales pietonală și nu numai. Nu folosește nimănui pentru că acele țevi cu diametrul 600 încălzeau, vorba vine, că ar fi trebuit să încălzească și nu încălzeau, câteva birouri ale STB-ului din capăt de tot, de la ieșire de la Paladi. Unde noi cei de la Sectorul 3, în birourile de la STB, le-am pus centrală termică pentru că mureau de frig acolo. Le-am solicitat să scoată țevile alea de tot, atenție, doar să le aprobe, să facă o hârtie în care să spună că între 7 și 8 kilometri de rețea țavată ar trebui desființată, trimisă la fier vechi sau analizată să vadă dacă se poate recupera. Nu e în stare să facă nici acea hârtie ceea ce e foarte trist”, se plânge Negoiță.

„Am vrut să cred că e în stare să facă ceva, dar sunt foarte revoltat nu pe adversitate politică, pe faptul că, dacă mergeți cu mine dimineața să vedeți cum se înghesuie oamenii, mii de cetățeni care merg către metrou pe un trotuar atât (gesticulează și arată dimensiunea trotuarului) din cauza țevilor care ocupă tot spațiul. Și am spus, oameni buni, nu folosesc la nimeni acele țevi, haideți să le dăm afară. Vine și se plânge de țeavă despre care spune că ar trebui reabilitată, dar dânsul nu știe nici măcar ce are acolo și o spun cu mult regret. E vorba de revoltă umană, că nu reușim să împingem orașul ăsta și să facem mai ușoară viața cetățenilor”, adaugă acesta. 

În ce privește scandalul palmierilor, Negoiță spune că „cea mai mare palmă” peste obrazul lui Nicușor Dan va fi când la primăvară copacii vor fi sănătoși și prosperi. „Palmierii sunt bine mersi în Parcul Pantelimon. Trei sunt în fața primăriei și le merge foarte bine, dar cei mai mulți sunt în Parcul Pantelimon și o să continuăm să punem imagini cu ei. Cea mai mare palmă pe care o va lua primarul general care a îndrăznit să facă atât de mult rău acelor plante care sunt ființe vii...cea mai mare palmă va fi să-i vedem la primăvară verzi și frumoși și prosperi, așa cum am văzut în țări cu climă chiar mai vitregă de cum am văzut în București”, a mai spus primarul Sectorului 3. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri