Bilete gratuite la Untold și Neversea pentru cei care donează sânge în cadrul unor caravane mobile

Data publicării:
untold cluj arena

Organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea au anunţat că persoanele care donează sânge în cadrul unor caravane mobile primesc un bilet gratuit la cele două evenimente muzicale, iar cei care o fac în cadrul centrelor de transfuzii beneficiază de reducere la achiziţionarea de bilete pentru cele două manifestări.

“Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge «Şi Eu Donez», organizatorii Untold şi Neversea lansează astăzi campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România şi care a demarat în 2016 prima Reţea a Donatorilor Benevoli de Sânge din ţară. Campania se desfăşoară în perioada 14 iunie - 10 iulie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor festivalurilor Untold şi Neversea, potrivit News.ro.

Caravane mobile vor fi amenajate în patru oraşe ale ţării Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara şi Constanţa, iar cei care vor dona acolo sânge primesc un bilet gratuit la Untold sau Neversea. Astfel, caravana va fi prezentă în  Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, în zilele de 17 şi 18 iunie, în Bucureşti, în Parcul Herăstrău, în 24 şi 25 iunie, în Timişoara, 1,2 iulie, în Iulius Mall şi tot pe 1 şi 2 iulie în Constanţa, în Parcul Tăbăcărie.

“În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă şi se înscrie în baza de date Şi Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeşte un bilet gratuit la Untold sau la Neversea”, au mai precizat organizatorii.

Conform sursei citate, toţi cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga ţară şi intră în reţeaua „Şi Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea. Ei trebuie să acceseze un link, unde trebuie să completeze formularul solicitat şi să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziţiona abonamentele cu reducere: la Untold, reducerea este de 150 LEI + taxe din preţul final de 550 lei + taxe al abonamentului, iar la Neversea reducerea este de 195 lei+ taxe din preţul final de 420 lei + taxe al abonamentului.

În acest moment, reţeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma «Şi eu donez», înseamnă 4.000 de membri, din care peste 1.700 s-au înscris în perioada campaniei Blood Network 2016.

Untold 2017 va avea loc în perioada 3 - 6 august la Cluj-Napoca, iar Neversea, între 7 şi 9 iulie, în Constanţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri