Carmen Dan, mesaj de Crăciun: „Este loc pentru dreptate”

Data actualizării: Data publicării:
170220_DNA_CARMEN_DANIELA_DAN_01_INQUAM_PHOTOS_Liviu_Florin_Albei
Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis duminică printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, cu prilejul sărbătorii Crăciunului, că este vremea gândurilor pozitive.

170220_DNA_CARMEN_DANIELA_DAN_01_INQUAM_PHOTOS_Liviu_Florin_Albei
Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

„E timpul să ne ascultăm şi să ne auzim! E timpul să începem să redevenim încrezători şi buni! ... mult mai buni! În aceste timpuri şi vremuri simt că este loc pentru bucurie şi pentru speranţă! Este loc pentru dreptate şi este vremea gândurilor pozitive. Să ne încălzim privirea şi să-i dăm lumina potrivită, să ne îmbrăţişăm prietenii şi pe toţi cei dragi, să le zâmbim celor care ne vin în cale! Să facem căldură şi curat în suflete nu doar pentru că vine Crăciunul! ... să-L primim pe Iisus cu zâmbet, cu bucurie şi să facem din Crăciun o celebrare permanentă a omeniei, a bunătăţii, a înţelepciunii şi a binelui! Vă doresc o seară de ajun ca în poveşti, care să preceadă un Crăciun plin de bucurie, speranţă, căldură, tihnă şi lumină! Crăciun Fericit!”, a scris Carmen Dan pe Facebook, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri