Cum a ajuns un tulcean să stea atârnat de sârmele de rufe o noapte întreagă

Data actualizării: Data publicării:
barbat atarnat tulcea

Noroc-chior, pentru un tulcean care a supravieţuit miraculos unei căderi în gol de la etajul patru. Îşi pierduse cheile aşa că a încercat să intre în apartamentul situat la etajul al patrulea coborând în balcon, de pe acoperişul blocului. A alunecat şi a căzut, dar s-a agăţat în sârmele de rufe ale vecinilor de la etajul unu. Acolo l-au găsit pompierii, în zori, înfrigurat, după ce vecinii au sunat la 112, speriaţi că cineva încearcă să le intre în casă, pe fereastră.

Strigătele bărbatului au fost auzite de vecini abia în jurul orei 7 dimineaţa. O femeie care trecea prin zonă l-a văzut pe om atârnat de sârmele de rufe de la etajul doi, căţărat pe o grindă de metal a vecinilor de la 1.

„Doamnă sunt înțepenit și nici nu pot să mă mișc”, că era cu piciorul pe o bară, pe pervazul de la geam și cu un picior afară. Să nu sări, să nu sări! Și am anunțat pompierii”, spune Laurenţia Pușcașu , vecină

„Bătea în geam, era ținut de culme de la ora două și m-am speriat, eu nu am putut să deschid geamul”, spune o vecină.

Vecinii spun că au auzit joi seară bocănituri pe holul blocului. Bărbatul a încercat zadarnic să spargă uşa propriului apartament. La miezul nopţii, i-a venit altă idee.

„S-a urcat sus pe bloc să spargă geamul și n-a mai apucat și a căzut cu sârme cu tot”, afirmă o vecină.

Vecinii habar n-au avut că locatarul de la patru e la ananghie: toată noaptea, omul n-a zis nici pâs. A strigat după ajutor abia după ce a stat 7 ore atârnat pe sârme.

„A fost o intervenție destul de scurtă în sensul în care a fost nevoie doar de o scară și un coleg care efectiv să urce și să coboare persoana de acolo”, spune Florentin Daciu, ISU Delta.

„A fost examinat și nu a fost nevoie de intervenții deosebite. A avut noroc că a fost vremea caldă să zic așa și nu a avut anumite șocuri de frig”, spune Dumitru Vâlcu, director SAJ Tulcea.

Bărbatul a refuzat internarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri