Video Isteria iepurașilor de ciocolată. Oamenii merg în magazine și îi sparg, pentru că au fost mințiți pe TikTok că găsesc bani în ei

Data publicării:
iepurasi de ciocolata cu fundita
Tot mai mulți oameni, convinși de faptul că se află bani în iepurașii de ciocolată, îi distrug în supermarketuri. Foto: Profimedia

O știre falsă care circulă pe rețelele sociale a stârnit isterie în magazine. Tot mai mulți oameni, convinși de faptul că se află bani în iepurașii de ciocolată, îi distrug în supermarketuri. Magazinele s-au văzut nevoite să dea dezmințiri: în iepurașii de ciocolată se află doar ciocolată.

Pe TikTok au apărut clipuri cu oameni care sparg figurine de ciocolată și găsesc bani. Din cauza acestor filmulețe, oamenii au ajuns să meargă prin magazine și să spargă iepurașii de ciocolată.

Au fost numeroase cazuri de acest fel, așa că un lanț de magazine care este prezent și în România a transmis o informare către public, în care îi roagă pe clienți să nu mai spargă figurinele, pentru că nu există bani în acestea, ci doar ciocolată.

La fel, un producător de ciocolată prezent și în România a transmis un mesaj public pe Facebook, în care precizează că nu au fost ascunși bani în figurinele de ciocolată.

Unele magazine au închis chiar în casete antifurt iepurașii de ciocolată, pentru a-i proteja.

În ciuda acestor avertismente, pe rețelele sociale apar tot mai multe imagini care arată momentul în care sunt sparte figurinele, dar nu și cel în care ar fi găsiți presupușii bani în interior.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri