O femeie din Bistriţa-Năsăud a căzut din mașină în mers și a murit

Data publicării:
Ambulanță SMURD
Ambulanta SMURD. Imagine ilustrativă. Foto: DSU

O femeie de 40 de ani din comuna Rodna, județul Bistriţa-Năsăud, a murit sâmbătă după ce a căzut pe uşa laterală dintr-un microbuz aflat în mișcare. Accidentul s-a produs pe un drum comunal din localitatea de domiciliu, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

La volanul microbuzului se afla o şoferiţă de 22 de ani.

„Astăzi (sâmbătă - n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe un drum comunal în Rodna. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat o autoutilitară condusă de o tânără de 22 de ani, din Rodna. Din primele verificări, o femeie de 40 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa în calitate de pasager al autoutilitarei, s-a dezechilibrat şi a căzut din vehicul. În urma accidentului, femeia de 40 de ani a decedat”, a informat IPJ Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Echipajele medicale ajunse la caz, inclusiv un elicopter SMURD, i-au aplicat victimei protocolul de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul la faţa locului.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri