Video O șoferiță a fugit fără motiv de poliția rutieră. S-a ales cu o amendă uriașă și 570 de zile fără permis de conducere

Data actualizării: Data publicării:
urmarire suceava
Sursa foto: Stirea ta / YouTube

O femeie din județul Suceva a fugit fără un motiv aparent de poliția rutieră din municipiu, iar pentru fapta ei s-a ales cu o amendă uriașă și o perioadă lungă de suspendare a permisului de conducere, scrie Știrea Sucevei.

Întâmplarea a avut loc în noaptea dintre 16 și 17 octombrie, când o patrulă de poliție care efectua o misiune de supraveghere și control i-a făcut semne femeii să oprească mașina. În loc să tragă pe marginea străzii, femeia a accelerat. Poliția a plecat în urmărire, cu semnalele luminoase și acustice pornite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărirea a avut loc pe străzile din Suceava și a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere. În acest timp, femeia a depăși viteza legală, a efectuat depășiri interzise și a circulat pe sens opus. Polițiștii au reușit să blocheze mașina și să o oprească pe femeie la ieșirea din oraș.

La volan era o tânără de 24 de ani, care avea permis de conducere și nu era sub influența băuturilor alcoolice. În mașină se mai aflau alți patru pasageri.

„Pentru abaterile rutiere săvârșite, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu sancțiuni în valoare de 7.105 lei. Totodată, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 570 de zile pentru neoprire la semnalul polițistului rutier, nerespectarea regimului legal de viteză, depășiri interzise, conducere pe sensul opus, conducere agresivă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Suceava.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri