O Tesla declarată furată în Germania a fost descoperită în aceeași zi circulând pe o stradă din Huși

Data publicării:
1712136903232-autoturismdeluxfuratdingermania4-S4
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Huşi au reținut un autoturism marca Tesla, identificat în trafic, care figura în bazele de date ca fiind furat din Germania în aceeaşi zi.

În data de 2 aprilie, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au desfăşurat o acţiune pe linia traficului internaţional cu autoturisme furate, informează instituția. În cadrul acţiunii a fost observat în trafic, pe raza municipiului Huşi, un autoturism marca Tesla, cu număr de înmatriculare specific Germaniei. Poliţiştii de frontieră au reuşit interceptarea mijlocului de transport și au constatat că autoturismul, an fabricaţie 2022, figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Germania, în aceeaşi zi.

Bărbatul aflat la volan a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietar, patronul firmei la care lucrează, în Germania, care l-a achiziţionat în leasing. Acesta a mai menţionat faptul că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost indisponibilizat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri