TIMIŞOARA. Primăria a cheltuit 10.000 de euro pe palmieri. Localnicii iau în derâdere iniţiativa edililor

Data publicării:
palmieri2

Primăria Timişoarei a amplasat 40 de palmieri în centrul oraşului, pentru care cheltuit 10.000 de euro. Nemulţumiţi de felul în care sunt cheltuiţi banii publici, oamenii au ieşit să se bronzeze în plină stradă, printre pomii exotici, ca să-i facă pe edili să înţeleagă că ideea nu e tocmai pe placul contribuabililor.

Pregătiți de plajă, cu prosoape, grătare, loțiuni de protecție și umbrele, 200 de timișoreni au ocupat centrul orașului unde au fost amplasaţi palmierii. Impresia generală a fost că Timișoara poate concura foarte uşor staţiunile de pe litoral. 

„Astăzi e sărbătoarea palmierului. E o nouă inițiativă a tinerilor din Timișoara. Avem palmierii aici și nu mai avem nevoie de mare. De ce ne trebuie apă când avem palmieri?”, a spus cu umor unul dintre cei prezenţi.

„Lipsește nisipul, dar sunt convins că aduce de la Nisa. Şi dacă tot avem palmieri, atunci ne-ar trebui și crocodili, ca pe Nil. Ar fi genial”, a comentat un altul.

Și cum de la Timișoara la Hawaii e cale lungă, localnicii şi-au propus ca măcar să ajute capitala Banatului în competiţia cu o staţiune de pe la noi, cum ar fi Mamaia.

„Acesta este însemnul oficial al Palmișoarei. Doar cine poartă o astfel de ghirlandă poate să fie considerat cetățean al Palmişoarei, adică palmișorean”, a glumit un alt tânăr.

În Timișoara există în acest moment 40 de palmieri, cumpărați de primărie la bursă de municipalitate, pentru 10.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri