Un bărbat care rămăsese fără permis s-a dus cu mașina și drogat să se programeze pentru noul examen de conducere

Data actualizării: Data publicării:
politist care testeazu un sofer pentru consum de droguri
Șofer testat pentru droguri. Foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Un bărbat din județul Bistrița Năsăud s-a ales cu dosar penal după ce a mers cu mașina, și sub influența drogurilor, să se programeze pentru obținerea unui nou permis de conducere, după ce documentul îi fusese anulat, scrie presa locală.

Ieri, în apropierea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, polițiștii au dat peste un bărbat de 30 de ani care venise cu mașina să se programeze pentru a susține examenul auto.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce vehiculele pe drumurile publice din anul 2020. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, informează Inspectoratul de Poliție Județean, citat de Bistrițeanul. 

Acum, bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri