VIDEO La Ploiești, un copil de 4 ani s-a încuiat în apartament și nu a mai vrut să le deschidă ușa părinților

Data actualizării: Data publicării:
interventie a pompierilor la etaj
Un copil de 4 ani, care s-a încuiat în casă, la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Ploieşti și nu a mai vrut să le deschidă ușa părinților FOTO: Observatorul Prahovean

Un copil de 4 ani, care s-a încuiat în casă, la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Ploieşti și nu a mai vrut să le deschidă ușa părinților, a fost, până la urmă, recuperat de pompieri.

Joi dimineață, copilul s-a încuiat în casă şi pur și simplu a refuzată să le deschidă uşa părinţilor. Alarmați, aceștia au solicitat intervenţia pompierilor, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pompierii au pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon şi l-au recuperat pe copil.

"Micuţul nu a fost speriat de apariţia colegului nostru, privea liniştit desene animate la televizor. După deblocarea uşii, a ieşit împreună cu colegul nostru, purtându-i mândru casca de pompier", au transmis reprezentanţii ISU.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri