VIDEO. România anului 2018. Podeaua singurului tren care circulă pe ruta Zimnicea-Alexandria s-a rupt în mers

Data actualizării: Data publicării:
zapada

 Zăpadă ca afară şi în trenul de la Zimnicea la Alexandria, singurul care circulă între cele două oraşe. Cu un singur vagon, trenul este în funcțiune încă de pe vremea lui Ceaușescu, scrie trnews.ro.

Imaginile au fost surprinse de un telespectator Digi24. Pasagerii care se aflau în tren, șase la număr, spun acum că vor să dea CFR Călători în judecată.

tren zimnicea zapadă
@trnews.ro

Un alt telespectator a suportat aceleaşi condiţii aseară într-un tren care a ajuns la Craiova. Pentru că uşile nu s-au închis bine, pe culoar s-a adunat un strat consistent de zăpadă. Telespectatorul Digi24, Alin Popescu, spune că autoritățile nu au luat nicio masură.

Alin Popescu: Ușile nu s-au putut închide cum trebuie, nu erau automate. Trebuiau închise și deschise manual. Zăpada era de 4, 6 cm când am ajuns la Craiova într-un vagon. Nu, n-a venit nimeni să dea zăpada la o parte, s-a mers așa. E periculos pentru bătrâni, copii. Uşile nu s-au putut închide cum trebuie, nu erau automate, trebuiau închise şi deschise manual. Nu îmi explic, zăpada era de 5-6 cm când am ajuns la Craiova, într-un vagon. Nu, nu s-a întâmplat nimic, nu a zis nimeni nimic, nu a venit nimeni să dea zăpada la o parte, pur şi simplu s-a mers aşa până la destintaţie. Destul de periculos pentru persoane în vârstă sau copii.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri