Sari la conținut

O femeie a născut în mașină, în traficul infernal din București

Misiune specială pentru un echipaj al Poliţiei Rutiere din Capitală. Agenţii au escortat la Spitalul Filantropia o femeie însărcinată, care intrase în travaliu în timp ce se afla în trafic. Bebeluşul a venit pe lume înainte de sosirea la destinaţie. Preventiv, poliţiştii le-au spus părinţilor... cum îi cheamă, în caz că aceştia nu au inspiraţie la alegerea numelui copilului.

Cei trei agenţi de la Rutieră erau în zona Iuliu Maniu din Capitală, când o femeie i-a anunţat că un cuplu aflat într-o maşină are nevoie de ajutorul lor.

Ovidiu Andrei, agent principal la Brigada Rutieră Bucureşti: „Doamna... care deja era în travaliu şi copilul era jumătate născut şi văzând clar starea de necesitatei-am zis să circule aproape de mine cu avarile puse să nu facem vreun accident, cu ajutorul sirenelor de pe maşini să ajungem la spital.”

Vlad Ungar, reporter Digi24: „Cei doi soţí au plecat cu maşina din Argeş, iar în drum spre Bucureşti femeii i s-au intensificat contracţiile aşa că a fost nevoie de un echipaj de la Brigada Rutieră care să îi escoteze până aici, în curtea spitalului Filantropia.”

Bebeluşul n-a mai avut răbdare şi a venit pe lume în maşină.

Roxana Chirilă, medic specialist ginecolog: „Doamna a ajuns într-o stare foarte bună cu copilul născut, cu cordonul ombilical neclampat pe abdomen, îl ţinea în braţe.”

E vorba de o fetiţă care cântăreşte patru kilograme şi e perfect sănătoasă. Acum, ea ar putea primi un nume care să-i amintească de aventura venirii pe lume. Agenţii care le-au sărit în ajutor părinţilor i-au vizitat la spital şi i-au adus flori mamei.

Ovidiu Andrei, agent principal la Brigada Rutieră Bucureşti: „Am intrebat cum o cheamă şi i-am zis, dacă au vreo preferinţă, pe mine mă cheamă Ovidiu, pe colegul, Dan, şi celălalt coleg, Dumitru. Dacă le aşează în vreun fel...”

Pe aceeași temă