Video Traseul evadatului, refăcut pas cu pas: A schimbat 4 mașini până la Oradea. Cum i-a convins pe șoferi să îl ajute

Data actualizării: Data publicării:
evadat traseu autostop
Evadatul a făcut autostopul de la București la Oradea și a schimbat nu mai puțin de patru mașini pe traseu. Foto: Captură Digi24
Din articol

Avem filmul incredibil al evadării criminalului condamnat la 18 ani pentru uciderea iubitei. Individul a făcut autostopul de la București la Oradea și a schimbat nu mai puțin de patru mașini pe traseu. El se dădea drept șofer de TIR cu vehiculul stricat pentru a convinge alți şoferi să-l ajute.

Au apărut imagini noi cu criminalul care a evadat dintr-o ambulanță în Capitală în timp ce era dus de polițiști la spital. Individul a fost surprins de o cameră de supraveghere într-o benzinărie din Oradea în timp încerca să-l convingă pe șoferul unui TIR să-l ia în mașină.

Imaginile au fost surprinse cu puțin timp înainte ca bărbatul să fie capturat. Acesta se apropie de un șofer de TIR și, din sursele Digi24, a inventat și o poveste. I-a spus șoferului că și el conduce o mașină de mare tonaj care s-a stricat și l-a rugat să îl ajute să își continue drumul.

La scurt timp după ce au fost înregistrate imaginile, o persoană din Oradea a sunat la 112 și a anunțat că l-a văzut pe evadat în oraș.

Filmul evadării

Bărbatul a fugit de pe strada Ritmului din Capitală, unde se afla clinica privată, apoi a pornit spre vestul țării. La un moment dat, pe DN 1, a coborât din această mașină și s-a urcat în alta.

În total a luat patru mașini. A fost reperat și în zona Clujului spun surse pentru Digi24.

În final a ajuns la Oradea, acolo unde a și fost capturat de polițiști și dus la o închisoare din oraș.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri