Trei oameni au fost loviți de o mașină în noaptea de Revelion. Unul dintre ei a murit, iar un adolescent de 14 ani este în stare gravă

Data publicării:
accident
Foto: Inquam/Cornel Putan

Cei doi adulți și copilul de 14 ani au fost loviți de o mașină în localitatea Cotnari din județul Iași, informează Agerpres. Tragedia a avut loc în noaptea de Revelion. Potrivit ISU Iaşi, în urma accidentului una dintre victime a fost găsită inconștientă, iar celelalte două au fost transportate la spital cu răni serioase.

"În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, pietoni loviţi de un autoturism. Două sunt conştiente, cu fracturi şi una este inconştientă. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat şi două ambulanţe tip B şi C de la SAJ Iaşi", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că a treia victimă, o persoană în vârstă de 42 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral sever şi un stop cardio respirator. Medicul de pe ambulanţa sosită din oraşul Târgu Frumos a declarat ulterior decesul.

Potrivit Dianei Cimpoeşu, una dintre victime, un bărbat de 39 ani, a fost diagnosticat de medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial, fractură de membre superioare.

A treia victimă, un copil 14 ani, a suferit un traumatism cranio cerebral, fractură de gambă stângă, fiind dirijat la UPU de la Spitalul pentru Copii.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri