Un medic cardiolog de la Floreasca a fost lovit de taximetristul căruia nu i-a permis să fumeze în mașină

Data actualizării: Data publicării:
taxi

Medicul cardiolog Gabriel Tatu, de la Spitalul Floreasca, a fost agresat de un taximetrist, după ce doctorul a refuzat să îi permită șoferului să fumeze în mașină. Incidentul a avut loc marți dimineață, când medicul a plecat de la spital și a luat un taxi pentru a merge acasă. 

Contactat de Digi24, medicul Gabriel Tatu a declarat că taximetristul a devenit violent și a început să țipe, în momentul în care nu i s-a permis să își aprindă țigara. Șoferul i-a cerut apoi medicului să coboare din mașină. Când cardiologul a început să îi facă poze, taximetrisul a deschis portiera din dreapta și l-a lovit. Medicul ne-a mai spus și că a sunat la 112, pentru a raporta incidentul. 

În imaginile postate pe pagina 2035 fără tutun, taximetristul este surprins în momentul în care își aprinde țigara, după ce pasagerul coborâse. „Medicul cardiolog Gabriel Tatu pleacă de la Spitalul Floreasca și încearcă să ia un taxi. Taxi autorizat. Șoferul pleacă în cursă și întreabă pasagerul dacă poate să fumeze! Pasagerul îl roagă să nu o facă. Șoferul insistă. În final, începe să urle, trage pe dreapta și cere pasagerului să coboare și să ia alt taxi pentru că el este dependent de țigară. Pasagerul îi spune că nu a mai întâlnit o astfel de situație nicăieri în lume. Șoferul urlă și mai tare. Este prevenit că i se vor face fotografii. În timp ce este fotografiat de lângă mașină deschide brusc portiera dreaptă și îl lovește pe medic”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma incidentului, șoferul, care era angajatul unei firme colaboratoare a Pelicanul Taxi, a fost dat afară, după doar 4 zile de când începuse să lucreze pe taxiurile Pelicanul.

Mihai Ghişă, şeful firmei de taxi Pelicanul, a declarat pentru Digi24 că astfel de incidente nu sunt tolerate și că a luat măsuri imediat ce a auzit despre acest caz. „Nu stăm la discuții, a fost dat afară imediat. Noi suntem foarte drastici, avem niște reguli stricte, dar pe mulți nu poți să îi redresezi, zic că suntem dictatori, că ce atâtea reguli. Care vor să accepte și să își schimbe comportamentul, bine, care nu, pleacă. Acest taximetrist nu este angajatul firmei Pelicanul, ci al unei firme cu care noi colaborăm. A fost dat afară. Problema e că, de multe ori, nu se iau măsuri împotriva șoferului, chiar dacă sunt depuse plângeri la 112”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri