Un pod din Suceava s-a prăbușit cu tot cu camionul care-l traversa

Data publicării:
camion
FOTO: Monitorul de Suceava

Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat în albia unui pârâu din județul Suceava, după ce podul peste care a trecut s-a prăbușit sub greutatea vehiculului. Accidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, în comuna Slatina, iar șoferul a fost rănit.

Potrivit Monitorul de Suceava, incidentul s-a petrecut pe un pod de pe un drum neclasificat. Era vizibil degradat și a cedat în momentul în care camionul l-a traversat. Mașina grea a căzut în gol.

Primarul comunei Slatina, Vasile Vlăduț Gherman, a explicat că este vorba de un pod foarte vechi, care asigura acces doar la patru locuințe. Camionul aparține unei firme care face reparații la principalul drum care traversează localitatea. Șoferul camionului avea de trecut pe malul celălalt al pârâului, operațiune pe care trebuia să o repete. Primarul spune că localnicii l-au avertizat pe același șofer să nu mai treacă cu o asemenea încărcătură peste podul șubred.

Primarul a mai spus că fusese instalat și indicator care interzicea trecerea mașinilor de mare tonaj, însă acesta a dispărut chiar înainte de producerea accidentului.

camion
FOTO: Monitorul de Suceava

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri