Un șofer oprit în trafic de Brigada Rutieră s-a dovedit a fi condamnat la 20 de ani de închisoare pentru viol și tentativă de omor

Data publicării:
Bărbat cu cătușe la mâini.
Foto: GettyImages

Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au oprit duminică dimineață un autoturism, descoperind apoi că șoferul era căutat pentru a executa două pedepse a câte 10 ani de închisoare, informează Poliția Capitalei.

Duminică, în jurul orei 10.30, politiștii au oprit pentru control un autoturism, în care se aflau două persoane, pe o stradă din sectorul 2.

Procedând la legitimarea și verificarea acestora, conducătorul auto a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Ulterior, din verificările efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului figurează două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul de 10 ani pentru săvârșirea infracțiunii de viol, emis de Tribunalul București în anul 2014, iar altul tot de 10 ani pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, emis de Tribunalul București, în anul 2015.

Bărbatul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind predat, ulterior, polițiștilor Secției 6 Poliție, în vederea încarcerării acestuia într-un penintenciar.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri