VIDEO. Și-a escaladat mașina pentru a ocoli bălțile. Imagini virale filmate în Suceava

Data publicării:
Un barbat isi escaladeaza masina pentru a evita baltile
Sursă foto: captură Facebook / Diaconita Ionut

Un bărbat din Suceava a fost filmat escaladând propria maşină, încercând, astfel să evite bălţile formate pe carosabil, după ploaie. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au devenit virale, potrivit MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul din Suceava a fost filmat pe un bulevard din oraş în timp ce se dă jos de la volan şi se urcă pe maşină, face câţiva paşi pe capotă, apoi încearcă să coboare pe partea dreaptă. El încearcă, în felul acesta, să ocolească bălţile formate pe carosabil după o ploaie de iarnă. Imaginile au fost filmate de un alt participant la trafic şi postate pe Facebook, devenind virale.

Filmarea a fost distribuită de sute de ori. Reacţiile internauţilor sunt diverse: unii se miră de faptul că zona respectivă arată în acel fel, deşi a fost renovată recent, alţii spun că un gest precum cel al bărbatului filmat „doar în Suceava se poate întâmpla”. „Cârcotaşi mai sunteţi! Dacă nu mergeţi voi la Veneţia ... vine Veneţia la voi”, scrie un internaut, iar altul: „Adidaşii sunt albi, vrei să îi facă negri?”.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri