VIDEO. Un austriac a fost urmărit 80 de kilometri și cu focuri de armă în Arad. Totul a pornit de la o ceartă în familie

Data actualizării: Data publicării:
urmarire-focuri-de-arma-arad
Foto: specialarad.ro

O urmărire cu focuri de armă a avut loc azi-noapte în centrul Aradului. Polițiștii au fugărit un șofer care gonea cu o autoutilitară. Este vorba despre un cetățean austriac, în vârstă de 64 de ani.

Sunt imagini surprinse dintr-un bloc de un arădean, din care vedem că șapte autospeciale ale poliției au fost pe urmele șoferului care nu a vrut să oprească la semnalele lor.

Potrivit presei locale, până la finalul acțiunii au intervenit nouă autospeciale. 

Polițiștii au tras mai multe focuri de armă, deoarece suspectul a mers cu viteză pe mai multe artere rutiere mari din oraş, respectiv Calea Radnei, Calea Iuliu Maniu, Banu Mărăcine, în cele din urmă oprindu-se într-un stâlp metalic pe strada Andrei Şaguna, unde a fost ridicat de către poliţişti.

Agerpres relatează, citând surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, că bărbatul este din localitatea Căpâlnaş şi, anterior, se certase cu soţia.

În urma unui apel la 112, un echipaj de poliţie a mers acasă la cuplu, moment în care bărbatul s-a urcat în microbuz şi a fugit. El nu a oprit la mai multe filtre rutiere de pe traseul de peste 80 de kilometri parcurşi, iar poliţiştii l-au urmărit.

În municipiu, echipajele aflate în urmărirea bărbatului au tras focuri de armă spre roţile microbuzului, iar în cele din urmă şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de indicatorul rutier. El a fost preluat rănit de un echipaj de ambulanţă solicitat şi a fost transportat la spital. 

Sursa foto: specialarad.ro


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele, data şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri