Bărbat căutat de Poliție, după ce a furat geanta unei bătrâne și i-a golit cardul bancar. Cine îl vede este rugat să sune la 112

Data actualizării: Data publicării:
urmarit
El este bărbatul care a folosit, fără drept, cardul bancar al femeii. Sursa foto: IPJ Brașov

Un bărbat este dat în urmărire, după ce ar fi furat geanta unei femei din Făgăraș și, cu cardul găsit în portmoneu, a făcut mai multe tranzacții bancare, scrie Brașov.net. Polițiștii fac apel acum la populație pentru a-l găsi pe bărbatul din imagine.

Incidentul a avut loc în Făgăraș, județul Brașov. Femeia  de 70 de ani a alertat, zilele trecute, autoritățile reclamând că nu-și găsește geanta, în care avea și portmoneul cu cardul bancar.

Polițiștii au început cercetările. Așa au descoperit că un individ a folosit, în repetate rânduri, cardul bancar al păgubitei.

"După ce și-ar fi însușit o geantă găsită, care aparținea unei femei în vârstă de 70 de ani din municipiul Făgăraș, bărbatul ar fi efectuat mai multe tranzacții bancare cu cardul ce se afla în portmoneul bunului găsit", au declarat reprezentanții IPJ Brașov pentru sursa citată.

Polițiștii fac apel la populație. Orice persoană care poate furniza date care pot duce identificarea tânărului căutat, este rugată să informeze Poliția Municipiului Făgăraș la numărul de telefon 0268-211.320 sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri