Video&Foto Cerșetor "vindecat" de polițiștii locali din Alba Iulia. Ce au descoperit oamenii legii în geanta lui

Data publicării:
colaj cersetor
Bărbatul încerca să câștige mila oamenilor cu o mână bandajată. Sursa foto: Ziarul Unirea

Un bărbat din Alba, care pretindea că este rănit la o mână și apela la mila oamenilor ca să facă rost de bani, a fost "vindecat" subit de polițiștii locali. Când i-au cerut să-și scoată bandajul, aceștia au constatat că cerșetorul nu avea decât o minusculă zgărietură pe mâna stângă, scrie Ziarul Unirea. Asupra lui au găsit, însă, un telefon de mii de lei, semn că "afacerea" din stradă mergea destul bine.

Bărbatul, care pretindea că are o rană la mâna stângă și cerșea bani de la trecători, a fost ridicat luni, 14 august 2023, de pe stradă și dus la sediul Poliției Locale Alba Iulia.

Acolo, oamenii legii l-au pus să-și dea jos bandajul de la mână și au filmat întregul moment:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"- Ai zis că ești lovit la mână și te-au pansat de la Urgențe...
- Și asta ce e? De cât timp e asa...
- Ia să văd... Ce e aia? Ce e aia?! Un pic de julitură...
- La venă, nu?", este schimbul de replici care se aude pe înregistrarea video.

Asupra cerșetorului, oamenii legii au găsit un telefon mobil de mii de lei, semn că "afacerea" din mila publicului mergea strună.

Nu este primul caz de acest fel din Alba Iulia. În primăvară, un alt bărbat care cerșea într-un scaun cu rotile, în parcarea unui supermarket, a fost "vindecat" de Poliția Locală.

colaj scaun cu rotile alba
Bărbatul cerșea într-un scaun cu rotile, în parcarea unui supermarket. Sursa foto: Alba24.ro

"Minunea" nu a întârziat, însă, să apară. În momentul în care polițiștii locali i-au spus acestuia să se ridice din scaun, bărbatul nu a avut probleme să stea în picioare.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri