Depășire fatală. Un șofer a murit după ce a intrat, în viteză, cu mașina sub un TIR, pe un drum național din Constanța

Data actualizării: Data publicării:
accident masina constanta
În urma impactului, autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. Sursa foto: colaj FocusPress

Un șofer de 61 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, în județul Constanța. Bărbatul a intrat cu viteză într-o depășire, doar că din sens opus venea un camion. A urmat un impact frontal, în urmă căruia autoturismul a fost decapotat, iar șoferul a decedat pe loc. Șocat de cele întâmplare, bărbatul de la volanul camionului a refuzat transportul la spital, scrie FocusPress.

Accidentul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 08:20, pe DN 38, între localitățile Topraisar și Movilița, județul Constanța.

La volanul autoturismului se afla bărbatul de 61 de ani. La un moment dat, acesta a intrat în depășire, a accelerat, dar n-a mai apucat să revină pe banda lui, ci s-a izbit frontal de un camion care circula regulamentar din sens opus.

"Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 54 de ani, care circulau din sensuri opuse. În urma accidentului rutier, bărbatul de 61 de ani a decedat", a transmis IPJ Constanța pentru sursa citată.

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, bărbatul a fost evaluat medical la locul accidentului și a refuzat transportul la spital. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri