Video&Foto Divorț cu scandal. Un bărbat din Olt a fost reținut de polițiști, după ce a tras cu pistolul și și-a amenințat fosta soție cu un cuțit

Data publicării:
pistol caracal
Sursa foto: Poliția Română

Un tânăr din Caracal a fost reținut de polițiști, după ce a tras un foc de armă în plan vertical și și-a amenințat fosta soție, dar și pe sora acesteia, cu un cuțit. În casa bărbatului, la percheziții, polițiștii au găsit două arme, scriu jurnaliștii de la Olt Alert.

Apelul la 112 a fost dat luni seara. O femeie de 28 de ani din Caracal reclama că fostul ei soț a tras un foc de armă în plan vertical și că le-a amenințat, pe ea și pe sora ei de 30 de ani, cu un cuțit.

"În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor și au întocmit un dosar penal, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale", a transmis, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

A urmat și o percheziție la locuința bărbatului, unde polițiștii au descoperit două pistole.

pistol-caracal-2
Sursa foto: colaj Olt Alert

"După administrarea probatoriului, în cursul aceleiași zile, sub supravegherea procurorului de caz, pe numele tânărului de 28 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt", a mai transmis IPJ Olt.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri