Doi bărbaţi din Giurgiu au luat la bătaie un tânăr şi o bătrână pe motiv că nu i-au colindat

Data publicării:
Colindatori
Agresorii au fost supăraţi că ceata de colindători nu a venit şi pe strada lor. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Doi bărbaţi, din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, sunt cercetaţi sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce ar fi lovit un tânăr şi o bătrână, pe motiv că nu i-au colindat, informează Agerpres.

"Din primele cercetări a reieşit faptul că la data de 23 decembrie, ora 20:00, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, se afla la colindat cu mai mulţi adulţi şi copii din localitate, doi bărbaţi, de 35, respectiv 36 de ani, din comuna Găiseni, ar fi devenit recalcitranţi, pe motiv că cei aflaţi la colind nu ar fi colindat şi pe strada lor. Ulterior, unul dintre cei doi bărbaţi l-ar fi lovit pe bărbatul în vârstă de 25 de ani, în zona spatelui, iar celălalt ar fi lovit o femeie, în vârstă de 73 de ani", se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

La data de 27 decembrie 2022, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, cei doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Miercuri, 28 decembrie, procurorul de caz a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Nu este primul caz în care colindătorii au fost ţinta agresiunilor, iarna aceasta.

În judeţul Brăila, un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în spate, în seara de Crăciun, de o femeie în casa căreia intrase să colinde.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri